3D ZWANGERSCHAPSBEELDJES

Wat een bijzondere periode, je bent in verwachting van een klein wondertje! Hoe leuk is het om dit te vereeuwigen in de vorm van een 3D beeldje?! Het beeldje is als het ware een kopie van jouw lichaam, alleen dan in het klein. Zo kan je deze periode nooit vergeten! 


Hoe werkt het?

Voor het maken van een uniek 3D zwangerschapbeeldje is het belangrijk dat je enkele minuten kunt blijven staan. Er wordt dan een 3D scan van jouw lichaam gemaakt. Deze scan is niet schadelijk voor jou of de baby. Het is de bedoeling dat je tijdens de 3D scan alleen ondergoed (mag ook zonder BH) draagt. Belangrijk hierbij is dat de BH goed aansluit en dat de onderbroek niet te strak zit (tip: draag een string voor een mooier resultaat wat betreft details). Het dragen van een string is natuurlijk géén verplichting en je moet vooral doen waar jij je prettig bij voelt. Wil je de 3D scan toch liever in kleding? Dat mag natuurlijk altijd! Houd er dan rekening mee dat de kleding nauw aansluit voor het mooiste resultaat. 

Nadat de 3D scan goed gelukt is, controleren we nog even het door jou ingevulde inschrijfformulier (dit inschrijfformulier krijg je toegestuurd zodra de afspraak bevestigd is).


Wanneer?

Iedereen is vrij in de keuze wanneer je een 3D zwangerschapsbeeldje wilt laten maken. Het mooiste resultaat is natuurlijk aan het einde van de zwangerschap, maar dit kan ook best spannend zijn omdat je nou eenmaal niet weet hoe het loopt! Daarom adviseren wij om tussen de 33 en 38 weken de 3D scan te laten maken. 

De totale duur van de afspraak is maximaal 30 minuten.


Waar wordt het 3D zwangerschapsbeeldje van gemaakt?

Het materiaal wat gebruikt wordt voor het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje is een biologisch afbreekbaar plastic. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, waardoor jouw beeldje dus nog unieker wordt. Alle kleuren staan als voorbeeld getoond wanneer je langs komt voor de scan, zodat je alle kleuren kunt vergelijken met elkaar. 


Klik hier voor de prijslijst!


Afmetingen

De 3D zwangerschapsbeeldjes zijn te verkrijgen in de volgende afmetingen:

+/-   10cm

+/-   12cm

+/-   14cm

+/-   16cm

+/-   18cm

+/-   20cm

Wil jij liever een beeldje samen met je pasgeboren kindje? Dat kan! Stuur een e-mail of WhatsApp berichtje voor meer informatie!


De 3D scan is gemaakt, en nu?

Nadat de 3D scan gemaakt en goedgekeurd is, is de afspraak voorbij en gaan wij met de 3D scan aan de slag. Binnen 8 weken is  jouw unieke 3D zwangerschapsbeeldje klaar! 

Zodra je een berichtje van ons ontvangt, kan het 3D zwangerschapsbeeldje worden opgehaald of verzonden. Verzending gaat via PostNL of DHL en de kosten zijn voor eigen rekening.